Jag är en riktig housewife idag och bakar ...

2010_11_16_16_15 (MMS)

Jag är en riktig housewife idag och bakar pizzasnurror. Det finns inget godare än en hemmagjord panpizza med massor av tomatsås och salami. Pizzasnurror är perfekt snacks. 46 stycken blir det. 23 med salami och 23 med kalkon. Mums!


SMS-inlägg

1_2 (MMS)


Cornelis Vreeswijk

Jag älskar att gå på bio. Doften av popkorn (som tyvärr inte alls längre är lika goda som när man var liten), allt folk, spänningen i luften, de gigantiska colamuggarna och såklart den stora biosalongen med häftigt surroundljud. Igår var jag och Patrick på bio. Vi såg filmen om Cornelis Vreeswijk och den var väldigt bra, en intressant film om en av Sveriges största legender. Den första veckan när jag och Patrick var tillsammans gick vi på bio 3 gånger på en vecka! Haha.. Vi hade så kul då. Vi såg min nya favoritfilm tillsammans, nämnligen Avatar 3D, jag bara älskar den filmen. Men om ni funderar på att kolla på Cornelis, gör det!





Han har gjort så otroligt många bra låtar! Jag har flera favoriter, och denna låten är en av dem!

Test! Deta är en test

2010_07_20_11_18 (MMS)

Test! Deta är en test


christmas

 




Snart är den älskade julen här! Jag älskar julen. Kanske till och med lite mer än vad jag älskar sommaren. Julmys, glögg, clementiner, lussebullar, annas pepparkakor, knäck, polkagrisar, julgraner,levande ljus, dofter, kanel, julskinka, julklappar, mistlar, dans, kärlek och lycka. Jag vill ha en klänning till julafton!!

RSS 2.0