Glassmaskin!




Funderar på att jag vill köpa en glassmaskin! Jag drömmer mig bort till ett land av sorbeter. MAngo, citron, svartvinbär, hallon, melon, fläder, apelsin, jordgubbs, champagne och massa andra! Så himla gott. Denna från Krups kostar 499 riksdaler och står på min önskelista.

Nystädad lägenhet!

Har nyss städat lägenheten! När golvet har torkat är det bara att bädda rent sängen, sen är jag klar för idag! På onsdag blir det till att stor handla och på torsdag tvätt tid, härligt! Kylen är i princip tom. Blåbärssylt, 18297 ramlösa flaskor och dressingar är vad kylen består av. Längtar efter färsk frukt och underbara grönsaker.

Idag har jag jobbat! Maja, en arbetskollega var på jobb, så hela dagen susade förbi. Satt i spriten denna gången och det var lagom med folk. Dock var det så jäkla kallt, så jag har blivit lite snuvig och ont i halsen, förhoppningsvis är det borta imorgon.

Måste visa mina nya skor, tar en bild och lägger in på bloggen ikväll, så kom tillbaka!

11 dagar tills Patrick kommer hem, längtar ihjäl mig! <3

sportoutlet, ittalaoutlet och gokart!

Det är vad jag har gjort de senaste dagarna i denna vecka. Jag har haft en liten paus, en lång paus. Det var ett tag sedan jag skrev sist, wellwell, så kan det ju gå. Patrick är ute på sjön igen, kommer hem den 4 augusti, mindre än 3 veckor tills dess, skönt att tiden går fort.

Jobbar och står i är vad jag gör om dagarna. Jobb, jobb och lite till jobb. Men det är ju pengar.

Häromdagen köpte jag två träningskort till mig och patrick! Nu jäklar ska jag bli den träningsnarkomanen som jag en gång var. Och snygga träningskläder köpte jag också. oooouh, så snygga dom är alltså. Ni får se dom någon dag. Just nu hörde jag rykten om att Frida är påväg hit för lite solande och snicksnack, samt jordgubbar! Men först en underbar halvtimme med min baby!

Ciao!

RSS 2.0