Hösten 2010


Skinnjackor med fårullskrage är vad som gäller i höst. Här är tre snygga jackor, men min budget räcker inte helt till för dessa jackor, så nu har jag istället beställt en skinnjacka med fårullskrage från H&M, visar bild ikväll. Förresten, med rabattkoden 8876 får du 25% rabatt på valfri vara!

Dagens ena höjdpunkt

Skrev precis ett långt inlägg, men allt försvann, men här kommer det igen. Jag har nyss lagat lite lunch. Jag och Patrick brukar veckohandla. Vi letar fram nya spännande recept som vi vill prova laga för en vecka, sen kör vi till willys och storhandar. Nu är det dags för en ny veckohandling, men först måste vi tömma kylen på alla grönsaker som är kvar och alla rester och allt annat i kylen innan vi fyller på den pånytt. Så till lunch blev det gräddstuvade champinjoner med råris från igår. Ikväll blir det mer rester från igår, Chili con carne.

Mina dagar brukar ha två höjdpunkter. Den ena är när Patrick kommer hem från jobb och den andra höjdpunkten är kl. 14.00 på TV3 - Masterchef Australia! Jag älskar det! Det går även på kvällen kl. 18.00 på TV8, men då brukar Patrick ligga framför tvn med kontrollen. Så nu ska jag kila till soffan och burra ner mig innan reklamen är slut!




Spännande tv-program för alla oss som verkligen älskar att laga mat!

Solstrålar!

Lets face it, hösten har kommit. Och det är fortfarande Augusti. Iallafall strålar solen fint idag. Denna dagen har jag inte hunnit med så mycket ännu. Betalat lite räkningar, tagit bilder på skor som ska upp på tradera i veckan, duschat och fixat lite i klädkammaren. Igår tvättade jag hela eftermiddagen och mellan tvättarna städade jag och organiserade i klädkammaren, så nu är det snyggt och fint där igen. Imorgon ska sommarkläderna ner i byrån och höstkläderna ska in i klädkammaren.  Just nu väntar jag på att min vän Frida ska höra av sig, vi ska till vår gamla skola och kolla läget. Känns ganska tråkigt att jag tagit studenten, saknar skolan. Men nu kommer en massa nya utmaningar istället!


RSS 2.0