Stress stress stress

Min kropp ger ut hundra tusen signaler om att den inte mår vidare bra just nu. Stress stress stress är framme och härjar! Köpte mig en massa tidningar i hopp om att få lite avkoppling, men nu är jag alldeles för trött för att läsa, så det får bli när jag har en stund över.

Imorgon blir det stress. Städa, handla, skolan, plugga och prata med finaste pojkvän - höjdpunkten på alla dagar! På torsdag blir det fullt upp. Till frisören och fixa håruppsättning, städa det sista, sen blir det bal för min del och sedan efterfest. På fredag blir det prov klockan 8 på morgonen!? sedan en massa andra lektioner. Jag hoppas innerligt att Patrick snart kommer hem, saknar honom något så frukstansvärt.

Iallafall, min kropp. Jag är jämt trött, huvudvärken börjar bli en vana för mig, jämt muskeldragningar vid ögonen och börjar också finnar ploppa fram, 3 stycken bara idag - och jag brukar aldrig få finnar!

På lördag, söndag & måndag kan jag ta det helt lugnt, sen är jag på det igen! ska bli kul!


Suddig bild, Vi i villa, Amelia, Veckorevyn, Allt om mat och ett nummer
till om Allt om mat! Skön avkoppling!


Icke godkänt!

Jag har provat att vaxa armhålorna! Herrejisses, det kändes.

Jag hade remsor som jag använde mig av, Veet Suprem'Essence Wax med essentiella oljor. Jag gillade inte vaxen, eller snarare gillade jag inte resultatet. Remsan drog inte alls bort mycket, några få hår här och där bara. Dock luktade den gott, men vad spelar det för roll när remsorna inte drar bort håret.


icke godkänt!


i need a new one

Jag flera kavajer, men en är min favorit och har alltid varit. Dock känns den väldigt sliten och jag tycker att jag behöver en ny. Men jag är inte redo att slänga denna, icke sa nicke. Men att ha en annan att varva med, så den svarta håller längre är ju en bra tanke. En svart kavaj till blir lite tråkigt. Nästan alla är svarta, någon är mörk mörk blå, men mörka allihopa.



Denna vita såg jag på h&ms hemsida, och till min glädje såg jag att det är exakt samma modell som min favotir kavaj! 399kr kostade denna skönheten och den ska bli min!



här är min underbara svarta - a l l   l o v e   t o   y o u,   j a c k e t!


Lets go to sleep



Ganska suddig bild, men det får funka. Jag ville tipsa er om den bästa nattcremen jag någonsin ägt, och det är denna, [comfort zone renight] heter den. Det är en nattcreme för alla hudtyper. Jag har lite känsligare och torrare hud, och jag denna var det bästa av alla krämer jag provade. Priset är dock lite snuskigt - 645kr för 50ml. Men bra som attsingen var den, värd vartenda krona!


Nu ska det allt bli ordning på mina dagar

Jag beställde hem lite nytt från cdon igår! En kalender och en bok!



Majas dag-för-dag-bok!



Babbeldrottningen i New York!

Patrick beställde också lite. Några böcker och Avatarfilmen blev det för hans del. Längtar tills han kommer hem. Då blir det en myskväll med god mat och Avatar! Nu börjar svenskan!

Ciao!

Eyelinern vill aldrig som man själv vill



Nu bär det av till skolan efter en lätt frukost! Salamimacka och hemmagjord raberberkräm med kaffegrädde, made by me! Ska visa er en dag, den blev ruskigt god. Har sminkat mig lite lätt, försökt dölja min röda färg. Lockat håret har jag också gjort, så nu bär det av till skolan. Ska ha en svenska C redovisning och lektion med religion. Sen slutar jag! 

Kika in här vid lunch, då lägger jag upp bilder på vad jag beställde från CDON igår! 

Ciao! 

Ett jäkla bytande

Hej jag heter Anna och jag glömmer alla lösenorden och epost adresserna jag använder till alla min tusentals bloggar, som jag fixar efterhand som jag glömmer lösenordet på den gamla.

Jag har sagt det förr, men nu säger jag det igen,
www.itslopps.blogg.se
är det som gäller!

Denna bloggen är den första fina bloggen som jag har skaffat någonsin. Och det är det bästa bloggnamnet jag haft någonsin, i t s a n n a, klockrent liksom. Men för ett år sedan la jag ner denna bloggen, men imorse ringde jag till blogg.se och frågade om han kunde öppna den igen, och det kunde han! Överlycklig!

Alright, då var det uppklarat!

Min röda färg från här om dagen har lagt sig och jag har inte ont längre, skönt! Precis efter jag precis har blivit av med den röda färgen och smärtan tar jag mig en funderare. Nej, inte på att det var dumt att sola så länge så jag blev alldeles röd. Jag funderar inte heller på att det faktiskt är farligt att sola så mycket så att man blir bränd. Nej, utan lilla Anna här tänker, "hm, jag kanske borde cykla och sola solarium?" tänkt och gjort. Nu sitter jag här, röd som en kräfta, igen. Inga kommentarer.



Jag är tillbaka, i smärta.

Efter ett antal dagar.
men huvudsaken är att jag är tillbaka!

Kebabrulle och min man på msn är det som har förgyllt denna fredagkväll! Patrick är fortfarande på sjön, men kommer hem om 5 dagar. Tiden har gått väldigt snabbt denna gången, vilket är skönt. Hoppas bara inte att dessa 5 veckorna han är hemma går lika snabbt.

Någonting som också har förgyllt, eller snarare fördärvat denna fredagkväll är smärtan på min hud. Speciellt på överarmarna och armhålorna. Igår var det nämnligen underbart väder, och jag passade på att dra av mig kläderna och ligga och sola. Jag låg i solen i 40 minuter, sen blev jag rastlös och gick in. Tack gode gud, så har jag fått pappas pigment, så jag kan faktiskt bli hyfsat brun på sommaren om jag anstränger mig. Iallafall, när jag kom in blev jag överlycklig för jag hade fått vårens första fina bränna. Imorse när jag vaknade ville jag svimma. Allt mitt bruna fina pigment hade förvandlats till en kokt kräftas färger och jag var, och är för den delen, röd som en tomat. Och jag har ont, ont så in i baljan och jag börjar bli lite rädd över att jag kanske har tappat mitt bruna pigment på vägen någonstans?

RSS 2.0